Over mij

Een leuke verantwoordelijke baan, drie kinderen opvoeden, sporten en sportclubs voor mijn kinderen, afspraken maken na schooltijd om te spelen met vriendjes en met mijn eigen vriendinnen afspreken, gezond eten en quality time met mijn lief inplannen. Mijn complimenten als jij dat allemaal in een dag weet te proppen!

Een tijdje geleden werkte ik drie dagen in de week, was ik bevallen van mijn derde kind, probeerde ik mijn studie af te ronden, runde ik ons huishouden, plande afspraakjes met vriendinnen, probeerde te sporten en nog zo veel meer! Dat hield ik een tijdje vol, maar al snel liep de emmer over doordat mijn pasgeboren zoon niet lekker in zijn vel zat. Toen ik na onze verhuizing bij de buurvrouw op de koffie zat, want ja nieuwe buren wilde ik ook leren kennen, vroeg ze aan mij hoe het met mij ging. En ik begon te huilen..; mijn keerpunt. Ik kon nog maar een ding: rustiger aan doen. En dat heeft mij meer gebracht dan ik had verwacht!

Rust is geen verloren tijd!

Niet iedereen krijgt een burnout. Iedereen is anders en wat je aan kan verschilt per persoon. Ik heb van deze periode zelf aardig wat levenslessen geleerd. Ik geniet van het leven, houd van diverse dingen, stort mij graag enthousiast in het diepe en leer dan vanzelf wel zwemmen. Voor mij is rust een onderdeel geworden van mijn leefstijl. Wil jij ook je concentratie, creativiteit en gezondheid op een hoger niveau tillen? Dan adviseer ik je rust toe te voegen aan je eigen lifestyle.

Rust is essentieel.

Rust is onmisbaar.

Rust is geen verloren tijd!

Ok, ik heb dus rust toegevoegd aan mijn lifestyle. Nieuwe deuren gingen open; ik heb mijn baan opgezegd en ik ben mijn eigen praktijk IKKI begonnen. IKKI staat voor jezelf en je persoonlijke energie. Hoeveel geef jij dagelijks aan jezelf? Ik volg met liefde opleidingen en pas graag nieuwe kennis toe in mijn praktijk. Ik werk, run een huishouden, voed met liefde onze drie kinderen op, plan qualitytime in met mijn lief en ja soms in alle hectiek vergeet ik het nog wel eens; rust nemen, een adempauze, reflecteren, het moment voelen en de inspiratie laten stromen.

Naast rust zijn voor mij deze andere 5 elementen belangrijk:

  • Voeding: gezond, voedzaam en lekker eten
  • Beweging: veilig en leuk bewegen
  • Leefstijl: rust nemen, leuke dingen doen, werk, sociale activiteiten
  • Mind: je gedachten en mindset
  • Groei: persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit
Ilse Karsdorp

Ilse Karsdorp

Yoga Trainer

Hoe richt jij je leven in? Mijn advies en ervaring: plan rustmomentjes in, verwen jezelf of kom eens langs voor een persoonlijk gesprek bij mijn praktijk IKKI; praktijk voor coaching, yoga en massages en ervaar wat tijd voor jezelf met jou of voor je kind kan doen. Voeg rust toe aan je lifestyle en ervaar de nieuwe deuren die voor jou opengaan😊

Namaste, Ilse Karsdorp