Workshop Ouder- en kindyoga

Door de drukte van alle dag schiet echte persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. Door samen te bewegen, spelen en ontdekken, investeer je in jullie emotionele en fysieke band. De interactie tussen jullie staat centraal en helpt het basisvertrouwen in elkaar te versterken.

Tijdens de ouder- en (klein)kind yoga beleef je samen een yoga avontuur door middel van yogahoudingen, yogaspelletjes, ademhalingsoefeningen, massages, meditaties, visualisaties en vaak sluit je af met een creatieve activiteit.

De workshop ouder- en (klein)kind voor tieners is gebaseerd op Combatyoga. CombatYoga is een combinatie van yoga- en vechtsporttechnieken. Samen werken jullie op een energieke én ontspannen manier aan je lichaam en denken. Je traint je flexibiliteit, balans, kracht, maar ook werk je aan je concentratie en focus. Dit doe je door middel van yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, massages, meditaties en visualisaties.

Wat leren jullie tijdens de workshop?

*Samen bewegen,  plezier maken en lachen
*Ontspannen en inspannen
*Versterkt jullie onderlinge band
*Helpt bij een beter lichaamsbesef

Afhankelijk van de aanmeldingen worden de groepen ingedeeld op leeftijd. Tijdstip volgt hierdoor op een later moment via de e-mail.

Wil je meer weten over de workshop? Stuur een mailtje naar: [email protected]

 

 

 

Workshop Ouder- en kindyoga

Workshop Ouder- en Kindyoga

De workshop wordt in Alblasserdam gegeven op:

*zondagochtend 22 april

*zondagochtend 3 juni

15 euro